Interview med herre senior træner Johnny Jensen

Vi har fået en snak med serie 3 træneren Johnny Nehls Belderbos-Jensen.

Hvordan har dit første år i Gelsted været?

Jamen det har været et rigtig godt år, selvom corona fik sat en brat stopper for en af de bedste opstart/vinter træninger, som jeg har haft i min trænerkarriere, så startede vi, hvor vi slap med hårdt arbejde og en masse træningskampe, hvor man kunne følge med og se hvordan potentialet blev forløst og spillerne virkelig fik rykket sig især med fodbold forståelse og ikke mindst med skudtræning, hvor boldene skulle hentes i øst og vest, til at kunne se nettet blafre bare en gang imellem (stadig hårdt arbejde i vente) men det er blevet meget bedre. Jeg har oplevet klart forbedring over hele linjen og det har virkelig været fedt at se og være en del af. 

Hvad forventede du inden du startede i Gelsted?

Jeg forventede en del udfordringer, en del unge mennesker at arbejde med samt at vi skulle rykke os op mod toppen med et godt samarbejde.

Hvordan var det at komme fra et Odense-klubber til en mindre klub?

Der er faktisk ikke den store forskel, synes faktisk klubben har alle muligheder og faciliteter til at være med nogle rækker højere op, så det har været helt fint.

Hvordan forløb sidste halvsæson?

Den forløb jo super godt. Begge hold spillede med i toppen i hver deres række. 

Der mangler dog 5-6 mand mere til træning.

Hvilken kamp var den bedste i efteråret?

Det var kampen i Haarslev, den havde alt, hvor vi virkelig kæmpede for hinanden og havde 100 procent fokus på kampen, drengene kæmpede røven ud af bukserne. Det var virkelig en holdsejr med gode mål.

Er der nogle spillere, du vil fremhæve?

Jeg synes, at truppen er spillet godt sammen. Spillerne tager deres opgaver og ansvar seriøst og udførte det de kunne. Så hele truppen, ja!

Hvad er målsætningen med herre holdene?

Planen er, at vi inden for to år har oprykning med begge hold. Vi går efter at rykke op her i foråret – og lykkedes det ikke, så er målet, at vi skal lære det på den hårde måde, at vi spille os op igen. 

Hvad forventer du dig af næste sæson?

Ja, hvis vi ikke rykker op denne gang, så forventer jeg vi rykker op i næste sæson. Skulle vi rykke op, så forventer jeg top 7 placering i serie 2.

Er der tilgang af nye spillere, nogen der stopper?

Afgang:

Jeg har kun hørt om to spillere, som drosler lidt ned. Den ene skal være far, men finder nok ud af, at det bliver dejligt med lidt fritid. Den anden skal flytte. 

Tilgang:

Der er altid mange, der spørger – folk er altid velkomne, men af erfaring ved man først til sæsonstart, hvem der egentlig bliver. 

Skriv et svar