Opstart af fodboldsæsonen

Opstart af fodboldsæsonen i foråret i Gelsted gymnastik & idrætsforening ser således ud.

Herre senior starter med en let træning d. 5 februar kl. 11, hvor der efterfølgende vil være spillermøde og snak om den kommende sæson.Træningsdage: mandag og onsdag kl. 19-20.30 (Februar tirsdag og torsdag 19.30-21.00 i Båring)

Dame senior starter op d. 7 februar kl. 18-19.30.Træningsdage: mandag og onsdag kl. 18-19.30

Som noget nyt i år, vil vi prøve, at starte et oldboys hold op, det bliver enten 7 eller 11 mands, så er du omkring de 30 år eller over, og kunne tænke dig, at komme ud og motionere lidt og møde nye mennesker, er dette en god mulighed for begge dele.Vi afholder opstartsmøde i morgen kl. 19 i Gelsted klubhus, sportsvænget 5.

Vi har ikke besluttet endnu, hvornår ungdommen starter op, men de vil træne indendørs fredag 17.30-19.00 og lørdag 9.00-10.00 indtil da. Mere info kommer senere!

Man er mere end velkommen til, at ansøge vores facebook grupper om medlemskab, hvis man kunne tænke sig, at komme igang. Gelsted G & IF herre senior, Gelsted G & IF dame senior, Gelsted G & IF oldboys

Skriv et svar